Bestuurder Van De Maand

Geplaatst op: Jan 09 2018


Bestuurder Van De Maand

 

Een nieuw jaar! Een gelegenheid om al onze Unizo bestuursleden te bedanken voor hun inzet voor het ondernemerschap. De volgende maanden gaan we ze regelmatig eens aan jullie voorstellen. We starten met Sofie van bloemenzaak Rozenbach. Een topmeid in een topzaak!


Lees verderStarter van de maand

Geplaatst op: May 09 2017


Starter van de maand

Voor de starter van de maand gingen we bij de Weinbeisserei langs. Het klinkt smakelijk en dat is het ook! Lisa en Séraphin combineren de verkoop van Oostenrijkse wijnen met culinair genot. Van maandag tot vrijdag kan je er terecht voor een lekkere hap. En als je het wenst neem je nog een flesje mee naar huis om na te genieten. Unizo Roeselare tikt op hun succes. Meer info op www.bdwine.be
STARTER VAN DE MAAND!

Geplaatst op: Apr 03 2017


STARTER VAN DE MAAND!

Voor de Starter van de Maand bracht Unizo Roeselare een blitzbezoek aan Koen Benoot van Renovatief Verbouwen. Vorig jaar pas gestart maar hij weet al heel goed de klepel hangen. Hij specialiseerde zich in totaalrenovatie en begeleidt de klant van A tot Z. Maatwerk, duurzame oplossingen en energiezuinigheid staan centraal. Koen werkt eveneens mee op de werf om naast de persoonlijke begeleiding ook de kwaliteit te verzekeren. Unizo wenst hem een constructieve ondernemersrit toe. Meer over Koen op www.renovatiefverbouwen.be.

 

 STARTER VAN DE MAAND!

Geplaatst op: Feb 19 2017


STARTER VAN DE MAAND!

 

Unizo Roeselare start met een maandelijkse traditie. De Roeselaarse starter van de maand!  En voor februari werd Joeri Decuyper van KUJP in de bloemetjes gezet. Deze 28 jarige zit niet stil. Hij is leraar, goochelaar maar wil vooral scoren met designmeubelen in metaal gecombineerd met hout en kurk. Roeselare staat centraal in zijn opzet, koopt zijn materialen aan in de streek en wil de realisaties aanbieden in de plaatselijke retail. Unizo wenst hem alle succes! Op de foto Bernhard Demuynck (voorzitter Unizo) en Bart Verstraete (bestuurslid Unizo) samen met Joeri.

 
Unizo luidt alarmbel: Stadsbestuur verankert mobiliteitsproblemen

Geplaatst op: Nov 16 2016
Unizo ondernemerslijn

Uw vragen worden het snelst opgelost
via de UNIZO ondernemerslijn op:

  CONTACT

UNIZO
Arme Klarenstraat 55
8800 Roeselare
051 26 75 41
www.unizo.be

parners in ondernemen

Sitemap - Privacy

Een website van 2design Website door 2design Roeselare