Voor en door ondernemers #vanrsl

UNIZO Roeselare is één van de grootste afdelingen van UNIZO West-Vlaanderen met bijna 500 aangesloten ondernemingen, handelaars, freelancers en/of vrije beroepers. De dynamiek van UNIZO Roeselare wordt aangevuurd door een ploeg van ondernemers en sympathisanten. Een bonte bende die zich meer dan ooit engageert voor de Roeselaarse ondernemer.

UNIZO Roeselare gaat in dialoog met lokale beleidsmakers door maandelijks te overleggen met de Burgemeester en zijn administratie. We bewaken de lokale verkiezingsbeloftes. Reageren waar nodig als de belangen van onze Roeselaarse ondernemers in gevaar zijn. En leggen jaarlijks de politiek het vuur aan de schenen met het ‘Ontbijt van de Burgemeester’.

UNIZO Roeselare brengt ondernemers bijeen. Zo kunnen we ervaringen uitwisselen en onze ambities delen. Met gezellige Bartimes, de nieuwjaarsreceptie of het zomerfeest ‘De Tuin van Eden’.

UNIZO Roeselare staat voor enthousiasme. De derde vrijdag van november vieren we de Dag van de Ondernemer. En geven we de ‘Durver en Doener’ aan die ondernemer die zijn stempel op Roeselare drukte. De retail in Roeselare ondersteunen we jaarlijks met het ‘Weekend van de Klant’.